Menukaart Restaurant

Heeft u een allergie? Meld dit dan altijd en direct bij ons personeel. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voorkomen is het noodzakelijke om bij een allergie van tevoren te reserveren, het kan anders voorkomen dat wij voor u niet allergie vrij kunnen bakken.

Wij hebben geen grote hoeveelheden van onze allergenen vrije pannenkoekenmix op voorraad. Reserveer daarom altijd. Omdat onze allergenen mix helaas veel duurder is dan onze standaard mix, rekenen wij 1 euro toeslag per hoofdgerecht.

Onze pannenkoeken bevatten in de basis gluten/tarwe, melk en ei. Onze gluten en lactose vrije pannenkoek bevatten in de basis teff meel, lactose vrij melkpoeder en ei. Omdat wij een uitgebreide menukaart hebben wordt het onoverzichtelijk om alle allergenen in de menukaart te vermelden.

Wij doen meer dan 100% ons best om pannenkoeken, die vrij moeten zijn van bepaalde allergenen, ook allergenenvrij te bakken. Wij kunnen dit echter nooit 100% volledig garanderen. Als laatste willen wij u erop wijzen dat de prijzen in onze menukaart kunnen afwijken door vertraagde updates van de website, dit zijn echter nooit grote prijs verschillen.

« < 1 2
Pannenkoeken zelf samenstellen - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Pannenkoeken zelf samenstellen

... lees verder »

Schotels - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Schotels

... lees verder »

Kinderpannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Kinderpannenkoeken

... lees verder »

Kinderfrietjes - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Kinderfrietjes

... lees verder »

Toetjes - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Toetjes

... lees verder »

Toetjes - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Toetjes

... lees verder »

Toetjes zelf samenstellen - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Toetjes zelf samenstellen

... lees verder »

« < 1 2
Biologische eieren - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Biologische eieren

Per 1 juni 2021 zijn wij overgeschakeld op de volledig biologische eieren van de familie vd Kieft. Wil je meer weten over de boerderij en kippen van deze familie? Kijk dan eens op hun website.... lees verder »

Ontbijtservice - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Ontbijtservice

Sinds 1 mei hebben wij een ontbijtservice. Niet alleen voor camping- en campergasten van de Blauwestadhoeve en de Haven Midwolda, maar ook voor jou! Wil je hier meer over lezen? Klik dan op de link bi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.