Allergie vrij & Plantaardige Pannenkoeken

Allergie-vrij en plantaardig eten bij pannenkoekenhuis d Olle Smidse

Sinds kort gebruiken wij de nieuwe Vegan Mix van Koopmans. Deze mix is niet alleen melkvrij, maar ook ei-vrij én zelfs glutenvrij. De basis voor deze mix bestaat uit: Maiszetmeel, maismeel, aardappelzetmeel en boekweitmeel en kan mogelijk Soja bevatten.

Wij kunnen met deze mix niet alleen onze gasten met een gecombineerde allergie beter bedienen, maar gasten die liever plantaardig willen eten, hebben dus nu ook een ruimere keuze qua gerechten.

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren of bij een afhaal/bezorg bestelling uw allergie ruim van tevoren kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van al onze gerechten. Om teleurstelling te voorkomen is het noodzakelijk om te reserveren of bij een afhaal/bezorg bestelling 2 uur voor afhaal/bezorgtijd tijd uw allergie kenbaar te maken, het kan anders voorkomen dat wij voor u niet allergie vrij kunnen bakken.

Omdat het bakken van allergeen vrije pannenkoeken duurder is, rekenen wij 2 euro toeslag per hoofdgerecht.

Wij doen meer dan 100% ons best om pannenkoeken, die vrij moeten zijn van bepaalde allergenen, ook allergenenvrij te bakken. Wij kunnen dit echter nooit 100% volledig garanderen, omdat wij bakken in een kleine keuken met een pannenkoekencaroussel (vaste pannen). Bent u hyper gevoelig/allergisch, met name voor pinda's en noten, dan raden wij aan om niet bij ons een allergie vrije pannenkoek te eten.

Plantaardige menukaart

Plantaardige menukaart - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda
Sinterklaas cadeau Pakhuis! - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Sinterklaas cadeau Pakhuis!

22 november 2023 - We lijken wel een pakhuis voor Sinterklaas cadeaus! Het was toch even schrikken, waar komen al die cadeaus vandaan? Er staan allemaal vreemde namen op, en ze liggen echt overal! Het blijkt, gelukkig... lees verder »

Wandelroutes Ennemaborg en Oldambtmeer - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Wandelroutes Ennemaborg en Oldambtmeer

1 juli 2023 - Zoekt u een leuke route om te wandelen in onze omgeving? Kijk dan eens op de website. Na het wandelen bent u van harte welkom voor een heerlijke... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.