Openingstijden

Restaurant
Op dit moment mogen wij helaas geen gasten ontvangen, maar gelukkig zijn wij wel geopend voor het afhalen en laten bezorgen van uw bestellingen


Openingstijden:
Pancake Pick Up (afhalen) en Bezorgen
Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zaterdag 16:00 tot 20:00 uur.
Zondag 12:00 tot 20:00 uur.
Bestellen kan tot 19:30.

U kan telefonisch bestellen via 0597-671017 óf via onze website, zie de button "Online Bestellen". Betalen gaat via een "Tikkie" per SMS naar uw mobiele nummer of naar uw mail. Mocht dit niet kunnen, geeft u dit dan meteen aan bij het bestellen, dan zoeken we naar een gepaste oplossing.

Bezorgen kost € 2,50. Wij bezorgen in Midwolda, Oostwold, Scheemda en Finsterwolde.


Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse
Hoofdweg 115
9681 AC Midwolda

Reserveren 0597-551546
Afhalen/bezorgen 0597-671017
stroopensuiker@gmail.com

Meer informatie op: https://pannenkoekenhuis-groningen.nl/contact

Pancake Pickup Point

Met onze Pancake Pickup, kunt u nog gemakkelijker afhalen. Hoe werkt het: 1: Ga naar https://pannenkoekenhuis-groningen.nl/afhalenenbezorgen en maak een keuze uit onze pannenkoeken, schotels, snacks of hamburgers 2: Bel en bestel via 0597-671017 en reken gelijk met ons af via een tikkie. 3: Kom op de aangegeven tijd en volg de borden naar onze pancake pickup spot. 4: Wij zetten uw bestelling in de auto en omdat u al betaald heeft kunt u gelijk weer door!... lees verder »

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.