Feestelijke paaspannenkoeken afhalen of laten bezorgen

Bij pannenkoekenhuis d'Olle Smidse kunt u voor de paasdagen een heerlijke paas lunch / brunch box bestellen. Hieronder de opties:
Kinder doe het zelf paasbox (links)
2 naturel kinderpannenkoekjes en 1 pannenkoekje kuikentje piep, daarbij een flesje appelsap of sinaasappelsap en slagroom, vruchtjes, chocolade, discospickels en gesuikerde nootjes om de pannenkoekjes zelf mee te versieren. 9,75
Volwassenpaasbox (rechts)
Keuze uit mosterd- of tomatensoep, 2 naturel pannenkoekjes, 1 spekpannenkoekje, 1 appelpannenkoekje. Daarbij een flesje appelsap of sinaasappelsap, jam, vers fruit met slagroom en een gekookt eitje. 12,50
(Ook mogelijk als vegetarische versie, mosterdsoep zonder spekjes, spekpannenkoekje vervangen voor een ananaspannenkoekje)

Feestelijke paaspannenkoeken afhalen of laten bezorgen - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Nog meer opties voor bij de paaslunch brunch

Natuurlijk kunt u ook losse pannenkoeken bijbestellen. Kuikentje Piep (klein), Pannenkoek konijn of Kuikentje Piep (groot)

Nog meer opties voor bij de paaslunch brunch - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Let op bij bestellen voor de paasdagen.

U kunt uw paasboxen uitsluitend telefonisch bestellen tot uiterlijk 10 April 16:00 0597-671017. De paasboxen en eventuele andere gerechten kunnen alleen bezorgd of afgehaald worden op beide paasdagen tussen 12:00 en 16:00. Voor het bezorgen brengen wij 2.50 in rekening. Na 16:00 zijn wij open voor reguliere afhaal.

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Uitbreiding parkeerplaats - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding parkeerplaats

In verband met het groeiende aantal bezoekers, was het nodig om onze parkeerplaats uit te breiden. Om dit te realiseren hebben een grote schuur gesloopt om 5 extra parkeerplaatsen te maken.... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.