Reviews

Super eten

Ik zou het iedereen aanraden Hele mooie speelplaats voor kinder met veel verschillende soorten speelgoed Goede service altijd vriendelijk en vrolijk ... lees verder »

Echt fijn voor kinderen !

Vandaag ivm ons 40-jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen , twee van 3 en een meisje van 6 , heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Ik... lees verder »

Aardige bediening - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Aardige bediening

20-06-2021 via Google Heerlijk gegeten en hele aardige bediening... lees verder »

Voor herhaling vatbaar - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Voor herhaling vatbaar

Wij zijn als gezin vanavond voor het eerst hier geweest. Wat een gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel. Heel gezellige inrichting . En wa... lees verder »

Goede Sfeer! - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Goede Sfeer!

Heerlijke pannenkoeken voor een schappelijke prijs en ook de mosterd soep is een echte aanrader. Het personeel is vriendelijk en de sfeer is goed.... lees verder »

Superlekker gegeten! - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Superlekker gegeten!

Tijdens een dagje weg vonden we dit leuke terras. Superlekker gegeten, veel keuze, een gezellig restaurant ! Ook nog hebben ze een aangepaste pannenko... lees verder »

Fantastische afhaal service - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Fantastische afhaal service

Ellen Langelaar 23 weken geleden Fantastische service met de pancake pickup en mega lekkere pannenkoeken! (Translated by Google) Fantastic service wit... lees verder »

Super Pannenkoeken. - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Super Pannenkoeken.

DanielTheGamingBear 10 weken geleden De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven. Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse (eig... lees verder »

Super lekkere pannekoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Super lekkere pannekoeken

Hielke de Haan 9 weken geleden Super lekkere pannekoeken. Vriendelijke bediening. Hebben nu alles ook tip top geregeld. Ga er graag naar toe. (Transla... lees verder »

Lekkere pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Lekkere pannenkoeken

G.J Noordhoff 9 weken geleden De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven. Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse (eigenaar) ... lees verder »

1 2 > »
Hoera! Wij kunnen nu ook Vegan bakken! - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Hoera! Wij kunnen nu ook Vegan bakken!

Daar is ie dan! De nieuwe Vegan pannenkoekenmix van Koopmans. Deze is niet alleen eivrij, maar ook nog melkvrij én glutenvrij! Dus een mooie uitkomst voor onze gasten met een allergie óf voor onze g... lees verder »

Biologische eieren - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Biologische eieren

Per 1 juni 2021 zijn wij overgeschakeld op de volledig biologische eieren van de familie vd Kieft. Wil je meer weten over de boerderij en kippen van deze familie? Kijk dan eens op hun website.... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.