Prijzenslag 2020

Win tijdens prijzenslag 2020!

In November 2020 organiseert d'Olle Smidse in Midwolda een Prijzenslag! Bij elke afhaal bestelling of bezorging gaat u naam met telefoonnummer in de Prijzenslag Ton! Op 3 december maken wij de winnaars bekend van de vouchers voor, Gasterij Smits, lunchroom en cadeauwinkel de Oude Gieterij, Restaurant Boerderij Hermans Dijkstra, Zorgbakkerij de Wit, Fleur-inn Midwolda en Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse.

Klik hier voor afhalen en bezorgen

Pancake Pickup Point

Met onze Pancake Pickup, kunt u nog gemakkelijker afhalen. Hoe werkt het: 1: Ga naar https://pannenkoekenhuis-groningen.nl/afhalenenbezorgen en maak een keuze uit onze pannenkoeken, schotels, snacks of hamburgers 2: Bel en bestel via 0597-671017 en reken gelijk met ons af via een tikkie. 3: Kom op de aangegeven tijd en volg de borden naar onze pancake pickup spot. 4: Wij zetten uw bestelling in de auto en omdat u al betaald heeft kunt u gelijk weer door!... lees verder »

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.