Pannenkoeken restaurant

Welkom bij ons pannenkoeken restaurant

 

Pannenkoeken Huis d'Olle Smidse in beeld

Welkom bij d’Olle Smidse, het gezelligste pannenkoeken restaurant in de provincie! Het pannenkoekenhuis ligt vlak bij Groningen en Winschoten. U vindt ons aan de Hoofdweg 115 in Midwolda, een knus dorp met ongeveer 2300 inwoners.

Voor het hele gezin

Voor veel kinderen is pannenkoeken eten een feest. Daarom hebben wij een deel van het restaurant ingericht voor onze kleine gasten. Er is een speciale kinderhoek aanwezig waar kinderen naar hartelust kunnen spelen met een krijtbord, tekentafel, sjoelbak, voetbaltafel en kunnen blikgooien. Er is een ruimte voor het verschonen van baby’s en kleine kinderen, evenals een potje of opstapje voor het toilet.

Onze menukaart

Onze menukaart geeft u keuze uit meer dan 50 verschillende pannenkoeken. Uiteraard is het zelf samenstellen van een pannenkoek ook mogelijk. Ook kinderen hebben volop keuze, een lekkere pannenkoek die je zelf kunt versieren, een konijnen pannenkoek of misschien toch liever frietjes? d’Olle Smidse heeft naast de lekkerste pannenkoeken ook plates met frietjes en dagverse soepen.

Rolstoeltoegankelijk

Als laatste willen wij graag vermelden dat ons pannenkoeken restaurant volledig rolstoel toegankelijk is. Het gehele restaurant is gelijkvloers, zonder drempels en beschikken over een invalidentoilet. Ook parkeren vlak bij de ingang van is mogelijk.

Contact

Wilt u reserveren of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De familie Jongejans

Like
d’Olle Smidse

Hoofdweg 115
9681 AC Midwolda
Reserveren 0597-551546
Afhalen 0597-671017
Mail: stroopensuiker@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag gesloten

Vrijdag en Zaterdag 16.00 t/m 20.00
Zondag 12.00 t/m 20.00
(Nieuwe gasten welkom tot 20.00 uur)
(Restaurant open tot 20:30)

Wij koken graag voor mensen met een allergie
het is echter noodzakelijk om dan te reserveren
en de allergie door te geven.
reserveren 0597-551546 Afhalen 0597-671017

Aangepaste tijden (vakanties en feestdagen)