Online bestellen

Afhalen en bezorgen van pannenkoeken, friet, poffertjes, burgers, snacks en schotels, het kan nu online bij Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse in Midwolda. Wij bezorgen in Midwolda, Oostwold, Scheemda en het grootste gedeelte van Finsterwolde. In Winschoten kunnen wij niet bezorgen, maar u kunt wel afhalen via onze Pancake Pickup! Bestel hieronder online!

Afhalen en bezorgen kan van woensdag t/m zondag tussen 16:00 en 20:00 uur. Bestellen kan tot 19:30 uur.


Druk hier om je eten online te bestellen!

Pancake Pickup Point

Met onze Pancake Pickup, kunt u nog gemakkelijker afhalen. Hoe werkt het: 1: Ga naar https://pannenkoekenhuis-groningen.nl/afhalenenbezorgen en maak een keuze uit onze pannenkoeken, schotels, snacks of hamburgers 2: Bel en bestel via 0597-671017 en reken gelijk met ons af via een tikkie. 3: Kom op de aangegeven tijd en volg de borden naar onze pancake pickup spot. 4: Wij zetten uw bestelling in de auto en omdat u al betaald heeft kunt u gelijk weer door!... lees verder »

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.