Halloween 2020

Halloween in d'Olle Smidse

In de week van 27 oktober tot 1 November 2020 vieren wij Halloween. Helaas mogen wij in ons restaurant geen gasten ontvangen, maar wij zijn wel geopend voor afhalen en bezorgen. De spookpannenkoek zal in het weekend van 31 oktober in de aanbieding zijn en uw bestelling zal in de auto worden gezet door een heks, vampier of een zombie. Ons pannenkoekenhuis is versiert in Halloween thema, met pompoenen, vleermuizen en spinnen. Dus kom niet alleen afhalen, maar neem de kinderen mee!

Pancake Pickup Point

Met onze Pancake Pickup, kunt u nog gemakkelijker afhalen. Hoe werkt het: 1: Ga naar https://pannenkoekenhuis-groningen.nl/afhalenenbezorgen en maak een keuze uit onze pannenkoeken, schotels, snacks of hamburgers 2: Bel en bestel via 0597-671017 en reken gelijk met ons af via een tikkie. 3: Kom op de aangegeven tijd en volg de borden naar onze pancake pickup spot. 4: Wij zetten uw bestelling in de auto en omdat u al betaald heeft kunt u gelijk weer door!... lees verder »

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.