Allergie vrije pannenkoeken

Allergie-vrij eten bij pannenkoekenhuis d'Olle Smidse

Allergie-vrij eten bij pannenkoekenhuis d'Olle Smidse - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren of bij een afhaal/bezorg bestelling uw allergie ruim van tevoren kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van al onze gerechten. Om teleurstelling te voorkomen is het noodzakelijk om te reserveren of bij een afhaal/bezorg bestelling 2 uur voor afhaal/bezorgtijd tijd uw allergie kenbaar te maken, het kan anders voorkomen dat wij voor u niet allergie vrij kunnen bakken.

Omdat het bakken van allergeen vrije pannenkoeken duurder is, rekenen wij 1 euro toeslag per hoofdgerecht.

GLUTENVRIJ
Onze gluten en lactose vrije pannenkoek bevatten in de basis teff meel, lactose vrij melkpoeder (niet hetzelfde als koemelkvrij) en ei.

MELKVRIJ
Onze volledig melkvrije pannenkoek bevat, havermelk, ei en bloem.

EI-VRIJ
Onze ei vrije pannenkoeken bevat, no egg, melk en bloem.
(Het bakken zonder ei is nog in een testfase en kan nog niet besteld worden)

PLANTAARDIG
Onze volledige plantaardige pannenkoeken bevat, no egg, havermelk en bloem.
(Het plantaardig bakken zonder ei is nog in een testfase en kan nog niet besteld worden)

Wij doen meer dan 100% ons best om pannenkoeken, die vrij moeten zijn van bepaalde allergenen, ook allergenenvrij te bakken. Wij kunnen dit echter nooit 100% volledig garanderen omdat wij bakken in een kleine keuken met een pannenkoekencaroussel. Bent u hyper gevoelig dan raden wij aan om niet bij ons een allergie vrije pannenkoek te eten.

Pannenkoeken Drive Thru

Bij pannenkoekenhuis d'Olle Smidse kunt u helaas niet in het restaurant eten, maar we hebben wel een Pannenkoeken Drive Thru! 1: Bel en bestel 0597671017. 2: Reken online af. 3: Kom op de aangegeven tijd. 4: Wij zetten uw bestelling in de auto. Hoe dat in zijn werk gaat dat ziet u in het filmpje hiernaast.... lees verder »

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken - Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse Midwolda

Uitbreiding allergie-vrije pannenkoeken

Heeft u een allergie? Dan raden wij u aan te reserveren en uw allergie kenbaar te maken. Wij hebben een uitgebreide database met alle allergenen informatie van onze gerechten. Om teleurstelling te voo... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.